Sider

søndag 27. mai 2012

Båttur :-)

Har neimen ikkje blitt mykje strikking i dag heller, har har vi nytt sola med ein nydelig båttur til Bukkøya. Ein perfekt dag, rett og slett :-)


Grilling av god mat :-)


Prinsen satte stor pris på grilla pølse til middag :-)



Dessertpannekaker laga i det fri smaker alltid godt :-)



Vi såg både høner og ein liten gris.




Ein liten fornøgd prins klar til å styre båten heim igjen, berre litt kjedelig å vente på at alt utstyret og alle skulle komme ombord igjen :-)



Ha ein fin pinse :-)

lørdag 26. mai 2012

Tilbake :-)

Du veit du er stressa, når du kommer i barnehagen og lurer på kor dressen og regnkleda er, før du finner ut at det er mandag og kleda vart tatt heim på fredag :-) For å seie det som det var, så føltes det ikkje som mandag, då heile helga hadde gått med til skriving på min bacheloroppgave. Å sånn fortsatte det i en mnd, snille, snille barnehagepersonalet som hadde tolmodighet med oss, for jammen vart det gløymt masse den siste mnd før oppgava skulle inn. Samt fantastiske svigerforeldre og tanta til Theo som steppa inn og hjalp med bl.a kjøring, bringing og barnepass. (Hjalp jo ikkje på at mannen i huset også studerer på siden av jobben og hadde eksamen i mai.) No er vi heldigvis ferdige, barnehagen, svigerforeldre og tante har fått en blomster og gaver, og mammen i huset har gjennvunne kontrollen. Begynne å finne igjen gulvet på vaskerommet også, skal sei det hopa seg opp. Skal ikkje mange dagane til får korga er stappfull.

Det blir leeenge til vi skal studere noko meir :-)

Så bloggen her har gått for lut og kaldt vann, og det har jammen meg strikkepinnane mine også, men endelig skal det bli forandring på det.

Her er litt bilder av ting som har skjedd i det siste :-)


Theo har fått trampoline, og den blir flittigt brukt.
Komme aldri til å gløyme helsesøstra si kommentar på 1 års kontrollen, då ho sa at ho anbefalte til alle at dei måtte passe på at ungane bevegde seg minst en halv time til dagen. Eg holdt på å begynne å le, en halvtime?? Hvis vi får en halvtime pause, her i huset så skal vi vere fornøgde ;-)


Bunadsfine og klar for å kikke på folketoget :-)


Is må til på en sånn dag :-)
Bunaden Thoe har på seg, er den samme som pappen hadde når han var liten og sydd av Theo sin farmor :-)


Å kyrne har komme ut av fjøsen og kom innom for å seie hei :-) Dei har ein fast sti dei går, rett ved gjerdet til hagen vår, til stor begeistring for Theo. Denne dagen her grilla vi og då vart dei ståande å kikke på oss heilt til vi pakka sammen og gikk inn. Trur dei hadde lyst på :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...